Performans Değerlendirme Nedir ?
Performans değerlendirme, çalışanın herhangi bir konudaki etkinliğini ve başarı düzeyini belirlemeye yönelik çalışmalar bütünüdür. Performasyon değerlendirme kurumda görevi ne olursa olsun bireylerin çalışmalarını, etkinliklerini, eksiklerini, yeterliklerini bir bütün olarak tüm yönleri ile gözden geçirilmesidir.
Performans değerlendirme,çalışanın belirlenen görev ve iş tanımını ne düzeyde gerçekleştirdiğinin belirlenmesine olanak sağlar. Bu bilgiler sonucunda ;ücretin arttırılması,görevinin değiştirilmesi ve benzeri kararlara ulaşılabilir. Performans değerlendirme de asıl amaç çalışanların motivasyonlarını sağlayarak verimliliği arttırmaktır.
Konfeksiyon Verimlilik Otomasyonu
Konfeksiyon verimlilik otomasyonu ile çalışanlarınızın performansını denetleyebileceksiniz. Günlük kaç parça iş dikildiğinden kaç cm dikiş yapıldığına kadar pek çok yeni bilgiye sahip olacak, bu verilere istediğiniz an cep telefonunuzdan bile ulaşabileceksiniz.

Sistemin Faydaları
Kurum elde ettiği sonuçlar sayesinde , çalışanlarının başarılarını ve başarısızlıklarını görmesi daha sonraki çalışmalarını düzenlemesine yardımcı olur.
• Çalışanların hedeflerine ne kadar ulaştıkları kontrol edilmiş olur.Böylece çalışan ve kurum düzeyinde bir kontrol sağlanmış olur.
• Çalışanların işini nasıl yaptığının düzenli olarak izlenmesini sağlar.
• Çalışanlarının kendilerini tanımalarına ve eksiklerini gidermesine yardımcı olur.
• Çalışanlarda iş başarılarını görme ve böylece iş tatminine ulaşma sağlanmış olur.
• Çalışanlar,üstlerinin görev tanımları çerçevesinde beklentilerini öğrenirler.
• Ücret yönetimi ve ücret ayarlamalarında yardımcı olacak veriler sağlanır.
• Kurumun ,çalışanların mesai saatleri içerisinde ne kadar süreyle aktif çalıştığının bilgisine ulaşmasına yardımcı olur.
• Çalışanların çalışma-mola zaman aralığının belirlenmesine olanak sağlar.
• Çalışanlar arası rekabetin artmasına yardımcı olur.
• Çalışanlar üzerinde motivasyonu arttırmaya yönelik stratejik bilgilere ulaşılır.
• Üretimde verimlilik ve kalitenin artmasını sağlar.
• İşletmeye rekabet gücü kazandırır.



Ne tür bilgilere erişilebilir ?
Sistemin işletmenizde devreye girmesi ile birlikte aşağıdaki bilgilere ulaşabileceksiniz.
• Mesai saatlerine uyum
• Üretimin ölçülebilmesi(Adet ve dikiş miktarı)
• Molaların takibi (Adet ve süre)
• Aktif üretim zamanı. (Üretime harcanan gerçek zaman)
Verimlilik otomasyonu size ne kazandırır ?
Sistemin kurulmasını müteakip üretiminizde en az %15 performans artışını gözlemleyecek ve çok şaşıracaksınız. Üretiminizin artması ile sistem kurulum maliyetini çok kısa bir sürede çıkartacak ve hızlı bir şekilde kara dönüşecektir.
Ayrıca kurduğunuz bu teknolojik altyapı sayesinde sektörde prestijiniz artacak ve daha çok tercih edilir olacaksınız.
Pozitif motivasyon
Çalışanlarınız, kendi performanslarını, masalarında bulunan Display ekranlı cihazlarda görebilirler. Ne kadar çalıştıklarını, prim almak için ne kadar daha çalışmaları gerektiğini görerek kendilerini motive edeceklerdir.
Güzel tatlı bir rekabet..
Üretim alanına asacağınız LCD ekranlar sayesinde günün ve haftanın birincilerini ilan edebilir, hedefler koyabilirsiniz. Çalışanlarınızın arasındaki tatlı rekabet, hem size daha verimli bir işletmenin kapılarını aralar, hem de çalışanlarınız işe daha motive bir şekilde gelirler.

Molaların takibi
Hangi çalışanınız günde kaç defa molaya çıktı, toplam kaç dakika ara verdi ? Molaları rahatlıkla kontrol altına alabilirsiniz.
Mobil cihazlardan erişim ve kontrol
Şirket dışında olsanız dahi, cep telefonunuzdan veya tabletinizden üretiminizi anlık olarak takip edebilirsiniz.
Belirlediğiniz kuralların dışında bir gelişme olursa cep telefonunuzda alarm olarak gözükür. Örneğin, herhangi bir üretim bandında üretim 4 dk. dan daha uzun süre durursa bundan hemen haberdar edilebilirsiniz.
Kullandığım makineler önemli mi ?
Hemen hemen her türlü dikiş makinesi için entegrasyon yapabiliyoruz. Gerektiği takdirde size özel endüstriyel elektronik sensörler tasarlayabiliyoruz.
Konfeksiyon Verimlilik Otomasyonu
